Analyse

Analyse

Deze noodzakelijke stap wordt vaak geïntegreerd in het project, zonder stil te staan bij het tijdverlies wat hier gerealiseerd wordt want we zijn toch druk bezig?. Een doorgedreven analyse van uw uitdaging doordacht tot in het kleinste detail biedt de enige kans op een succesvol project.

Misschien bent u niet overtuigd van de noodzaak van een gedegen analyse? Vraag gerust naar onze white paper 10 stappen om succesvol maatwerksoftware te implementeren.

Enkele voordelen van een analyse

Als het project op papier staat wordt er niet verder nodeloos (of herhaaldelijk) vergaderd over onduidelijkheden.

Het voortschrijdend inzicht of voortschrijdende ellende wordt tot nul herleid.

De ontwikkeltijd wordt drastisch korter aangezien alles op papier staat en bijgevolg duidelijk is.

Zo kunnen we nog even doorgaan met de opsomming waarom een analyse noodzakelijk is in een project. Wij zijn ervan overtuigd dat een analyse vooraf dient te gebeuren en niet en cours de route zoals het vaak in de praktijk voorkomt.

IT Management
IT Management
IT Management

Hoe gaan we te werk?

Het blijft uiteraard niet bij één gesprek, maar het begint met de grote lijnen van het project. Wat moet het worden? Wat is noodzakelijk? Wat is leuk om te hebben?

Vervolgens worden bestaande systemen en procedures bekeken en in vraag gesteld. Hoe kunnen deze systemen en procedures bijdragen tot het eindresultaat? Wat moet blijven? Wat mag verdwijnen of aangepast worden?

Hier gebeurt de magic. In deze fase wordt de rendementsverbetering gerealiseerd. Weliswaar op papier, maar de ideeën naar meer en beter worden bekeken, becijferd en waar nodig aangepast.

Het resultaat van de analyse wordt in een document gegoten. Uiteraard wordt alles digitaal gepresenteerd op een aparte site zodat u dit 24/7 kunt raadplegen. Hebt u liever alles op papier? Geen probleem, het document kan als pdf worden gedownload en afgedrukt.

Wij zijn hier om op uw vragen te antwoorden

BEROEP DOEN OP ONS?

Contacteer ons